Home

Nieuwe datum bekend: Aardbeiendag 2018 op woensdag 10 januari 2018

 

Op woensdag 11 januari 2017 vond de Aardbeiendag plaats. Het was een mooie dag met een goed bezochte programmering en een inspirerende dagvoorzitter. 

Ook in 2017 hebben velen zich op de Aardbeiendag ondergedompeld in alles wat actueel is in de professionele aardbeiensector. De programmering, de inmiddels bekende locatie en de dynamiek in onze sector heeft weer vele telers, toeleveranciers, handelaren en voorlichters uit zowel Nederland als uit de Benelux en omliggende landen de Aardbeiendag laten bezoeken.

Tijdens de Aardbeiendag heeft de inspirerende dagvoorzitter Margo Ribberink u meegenomen in het dagvullende programma. Sprekers uit de aardbeiensector vertelden over uiteenlopende onderwerpen zoals: weerbaar telen, chemie-vrij, suzuki fruitvlieg, winterkoninkjes, klimaatveranderingen en hoe het weer uw eigen teelt beïnvloedt. Bekijk hier het gehele
programma.


Daarnaast was in het programma ruimschoots tijd ingepland voor een bezoek aan de informatiemarkt waar u  meer dan 90 bedrijven uit de sector kon ontmoeten.  Op veler verzoek is het vloeroppervlak flink uitgebreid waardoor er een andere indeling van stands mogelijk was en u makkelijk iedere stand van uw voorkeursleverancier kon bezoeken

Organisatie Aardbeiendag 2017

Voor algemene vragen, standhouders- en dagdeelnemersinformatie kunt u contact met ons opnemen via wendy.schalke@zlto.nl.

Eric Boot (BVB Substrates): +31 (0) 6 53 990 338  
Wendy Schalke (ZLTO): +31 (0) 6 209 642 17
Jos van Hamont (Delphy), +31 (0) 6 53 37 52 57

img_2851.jpg

img_2862.jpg

 

img_2864.jpg

 

Hoofdsponsor: 

meteor_system_logo_hoofd_sponsor.jpg                                                                                                                                                                

 

Subsponsors:

logos_gezamelijk_5_goede_variant_bewerkt-2.jpg

 


Sinds 2004 organiseren Delphy (vh DLV Plant), BVB Substrates en ZLTO/LLTB-team Vollegrond met veel succes de Aardbeiendag. Dit succes is, naast de sprekers en standhouders natuurlijk, ook te danken aan u als deelnemer. In 2011 zijn we met de Aardbeiendag verhuisd naar 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Dit is bij zowel de deelnemers als ook bij de standhouders als zeer positief ervaren. Mede dankzij deze nieuwe locatie hebben we de dag naar een hoger niveau kunnen tillen.

International Soft Fruit Conference
Aansluitend aan de Aardbeiendag wordt op donderdag 12 januari 2017 het International Soft Fruit Conference georganiseerd, ook in 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Meer informatie over dit event vindt u op de website van de soft fruit conference.

De Aardbeiendag 2017 wordt georganiseerd door:

logos-_organisatie_gezamelijk_orgineel_bewerkt-1.jpg

 

In 2016 vond de Aardbeiendag plaats op woensdag 6 januari in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.  We kunnen als organisatie terugkijken op een zeer geslaagde dag met in zijn totaliteit 80 bedrijven, die zich presenteerden op het bedrijvenplein, 600 aanwezigen als glas- en vollegrondsaardbeientelers, aardbeiplantenkwekers en toeleveringsbedrijven uit de sector en een dagvullend programma met lezingen onder bezielende leiding van dagvoorzitter Guido Thys.